LUTREOLA uus koduleht

Lõpuks on siis asjad nii kaugel, et kaua aega uuendamata seisnud sihtasutus Lutreola koduleht on saanud uue kuue ja funktsionaalsuse. Uus leht saab olema aken netis, mille kaudu hakkab liikuma oluline informatsioon Euroopa naaritsa kaitsega seonduvast ja enamastki. Lisaks naaritsa-temaatikale vahendab uus leht ka kõike muud sihtasutus Lutreolaga seonduvat.

Käima hakkamine on alati raske, algul kobamisi ning siis ikka kindlamini. Nii on ka selle kodulehega. Kindlasti pole ta veel lõplikult valmis, vaid pidevalt täiustuv ning paranev. Aga algus on tehtud ning panustame, et lehe sisu ja aktuaalsus pidevalt paraneksid.

Posted by:

3 responses to “LUTREOLA uus koduleht”

 1. I’d like to find out more? I’d want to find
  out more details.

 2. Good way of explaining, and good paragraph to obtain data on the topic of my presentation topic, which
  i am going to present in school.

 3. DaniaPSaling says:

  I needed to thank you for this wonderful read!!
  I absolutely enjoyed every little it. I’ve got you book-marked to consider new items you post

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga